POINT
Power-up counter: jõustatud 45305 inimest!
Antud 100 etendust, läbitud 23724 kilomeetrit.

Muudatus Tõnis Niinemetsa grow-up comedy The KID viimaste etenduste plaanides

12.08.2021 12:02 / Karl Kermes



Stand-up teater POINT planeeris The KIDI viimaseid etendusi neljal augusti õhtul vabas õhus. 
Rakveres, Tartus, Tallinnas ja Pärnus.
Täna ühiskonnas valitsev teadmatus ning lühikese aja jooksul muutuvad ja kehtestuvad ettearvamatud piirangud ei võimalda turneed plaanitud mahus ja asukohtades ellu viia. 

25. Augustil Rakveres ja 26. Augustil Tartus etendusi ei toimu.
27. Augusti Tallinna vabaõhu etendus toimub Maarjamäe Lossi filmimuuseumi kinosaalis. Saali kohtade arv on täis.
28. Augusti Pärnu Ammende aeda planeeritud etendus toimub samal õhtul Endla Teatri suures saalis. Saali saab veel osta pileteid lisaks. 

Rakvere ja Tartu piletite puhul soovitame harraastada suve lõpu siseturisimi ja vahetada Piletid Pärnu piletite vastu või vahetada piletid digiteatri piletite vastu ja vaadata etendust veebikeskkonnas. 

Kui vahetusvariandid ei sobi ostame Teie piletid tagasi.Tagasiostu soovist palume Teil teada anda tagasiost@piletilevi.ee kirjas ära märkida oma pileti tellimuse number. 

Müügipunktist ostetud piletid saab tagastada kõikides Piletilevi müügipunktides v.a Circle-K teenindusjaamades ja Virus keskuse müügipunktis. 


Pileteid saab tagastada kuni 31.08.21.

Selleks, et The KIDI etendusel käimine oleks turvaline ning lähtudes valitsuse kehtestatud korraldustest, palume The KIDI  etenduse külastajal esitada sissepääsus üks järgmistest tõenditest:

1. COVID-19 vaktsineerimiskuuri läbimise tõend
2. COVID-19 läbipõdemise tõend
3. 72 tundi enne üritusele sisenemist teostatud PCR test (negatiivne)

Vastavad tõendid on leitavad www.digilugu.ee

NB! Kui külastajal ei ole neist võimalik ühtegi esitada, siis pakume võimalust teostada kiirtestimine etenduspaigas.Kiirtest maksab 7.- ja testiga pileteid saab soetada Piletilevist. Kui olete ostnud pileti ilma testita, kuid vajate testi palume Teil piletid ümber vahetada.

Testimispunkt on avatud etenduspaigas etenduspäevadel alates kl. 12.00 kuni 19.00.Kui test on negatiivne, saab külastaja vastava käepaela, mis tagab talle õhtul koos etenduse piletiga sujuva sissepääsu etendusalasse. Positiivse testi korral tuleb lahkuda eneseisolatsiooni ja võtta ühendust perearstiga! Positiivse kiirtesti korral tagastab korraldaja piletiraha!
Alla 18 aastastele ei ole tõend ega testimine nõutav

Vabandame tekkinud ebamugavuste pärast. 

Vanemad sissekanded