POINT
Power-up counter: jõustatud 45305 inimest!
Antud 100 etendust, läbitud 23724 kilomeetrit.

Tõnis Niinemetsa nutivaba elu 2. päev: AINULT 5 PÄEVA VEEL, SIIS SAAB KÕIK ASJAD JÄRELE VAADATA!

21.10.2017 12:30 / Tõnis Niinemets


Eilne päev möödus mul põhiliselt autoroolis, sõitsin marsuudil Tallinn-Tapa-Tartu-Mooste-Tartu-Tallinn. Oli olukordi, kus oleksin tahtnud kontrollida, kas olen ikka õigel teel, kuid kuna ma seda teha ei saanud, siis tuli usaldada rohkem iseennast. Mõistsin, et GPS-iga sõidame me tihti nagu robotid, oleme kontaktis  küll oma nutiseadmega, kuid mitte sõidetava tee ja liikluse endaga. Eile tundsin üle pika aja kuidas ma olen 100% kontaktis liiklusega, miski ei sega, midagi ei ole meie vahel - meel oli ärgas ja kõik läks täpselt nii nagu pidi,õigel ajal igal pool kohal ja ei mingeid eksimusi. Mõistsin, et kasutan autoroolis nutiseadet endale sobiva muusika kuulamiseks. Reede õhtul tuli aga erinevatest raadiojaamadest ainult “ettevalmistusmuusikat” nädalavahetuseks, seega muudkui kruttisin raadionuppe. Ja täisttundidel kuulasin sisukaid raadiouudiseid. Vajaduse nutiseadme järgi autoroolis oleme endale vist  siiski rohkem lihtsalt välja mõelnud, saab ka ilma.

Üldse oli eile rahulik päev, impulsse nutiseadme järele oli palju vähem. Korra mõtlesin, et huvitav, kas ma kannatan siin ikka asja pärast ja kas inimesed loevad blogi ja kas leidub ka neid, kes oma nutivaba elu eksperimendi on ette võtnud. Aga eks hiljem saab teada. Üks huvitav tunne tuli veel - mõtlesin, et see kõik kestab ju veel vaid 5 päeva ja pole hullu kui praegu kõigega up to date ei ole. Chill. Ju see oli selline ellujäämismõte ja vaevalt, et ma 5 päeva pärast kogu selle info järele igatsen, kuid sellel hetkel oli see jõuduandev.

Kaks päeva perega ees, vaatame kuidas nutivaba elu seda mõjutab. Mu nuppudega Cat telefonil on pool akut veel täis ja laadimisega pole küll vaja enne esmaspäeva tegeleda. Ilus ilm väljas! 
Teile ka kena nädalavahetust! 
Tei Tõnis Niinemets!

Vanemad sissekanded