POINT
Power-up counter: jõustatud 45305 inimest!
Antud 100 etendust, läbitud 23724 kilomeetrit.

TÕNISE VIIES POWER-UP BLOGIPOSTITUS

29.03.2017 10:45 / Tõnis Niinemets
Jälle lasime võimaluse käest! 



Danske pangast liikus läbi 1,6 miljardit dollarit kuritegelikku raha Venemaalt.  Mul on ainult üks küsimus – miks me seda endale ei jätnud?  See on täpselt meie Rail Balticu jupi jagu. 
Kui nuhkima hakati, siis Danske pank oleks võinud selle raha kiiresti riigile anda. Sven Mikser oleks öelnud: „Need on meie poolsed sanktsioonid.” Ja oleksime saanud rahulikult oma raudteed ehitama hakata. Oleks teinud täpselt sellise kuju ja kurvidega, et kõik eestlased oleks onud rahul…  
Lisaks. Keegi ei oleks ju seda raha enda omaks tunnistanud. Või äkki oleks mõni Putini lähikondlane tulnud: „Andke tagasi. See on minu oma. Teate ka, mis ma kõik Šotsi olümpiaks ehitamata jätsin, et see raha saada?!”   

Samas see võimalus, mis meie käest lasime, on kökimöki. Lätlased lasid 13 miljardil oma riigist läbi lipsata. Neil Riga pesumasinad päevad läbi huugasid. Tolku mitte midagi. Samas see näitab selle äri potentsiaali. 13 miljardi eest võiks terve Eesti aastaks Taisse puhkama saata! 
Aga võib-olla ei ole veel hilja…?!?

Panama rahapesukanalid on kinni. Venelaste Moldova variant on ka kinni. Kuidagi nad peavad ju raha puhtaks saama. Ja mis oleks venelastele kõige hullem sanktsioon? - odav rahapesula. See riik varastatakse kahe kuuga paljaks.  
Siit ettepanek! Teeme Eestisse libarahapesula.
Me saame pakkuda e-residentsust. See on väga mugav viis asutada off-shore firmasid. Ja kus oleks off-shore firmadel veel parem raha pesta, kui Eesti pankades. Meil on: Türisalu pank, Lohusalu pank, Ontika pank, Üügu pank. Meil on isegi Panga pank. Meil on kilomeetrite viisi panka. Jätame algul usaldusväärse mulje. Kõik maksupetturid saadavad raha siia ja meie jätame selle endale. Lihtne.  
Danske panga endine juht Aivar Rehe ütleks selle peale: „Kõlab täiesti ebaloogiliselt.” 
Järelikult on väärt plaan. 1,6 miljardit kõlas talle ka ebaloogiliselt, aga TEHTUD!

Vanemad sissekanded