POINT
Power-up counter: jõustatud 45305 inimest!
Antud 100 etendust, läbitud 23724 kilomeetrit.

The Kid Vikerraadios

04.10.2019 11:59 / Karl Kermes


Mul on alati olnud uskumus, et töö peab olema TÄIEGA FUN. Kõik mu tööd ja töökohad, mida olen seni pidanud, on seda ka olnud - erinevatel tasanditel muidugi.

Kuigi huumorisoonest iseendas olin ma teadlik juba varajases lapsepõlves, ei osanud mina isiklikult küll kunagi uneski näha, et seon oma kommunikatsioonialase hariduse ja teadmised vahelduseks huumori külge ja ühel päeval minu töö ongi puhas FUN.:)Ja et läbi selle huumori me saame panustada nii ühiskonda kui ka reaalsete probleemide lahendamisse. Huumor on kindlasti hea viis lahendamist vajavatest probleemidest rääkida.

Loomulikult, peale tundide kaupa loomist ja naermist koos Mehis Pihla , Kertu MoppelKarl Kermes ja Tõnis Niinemets seltsis, teen ma ka muid kommunikatsiooni ja haridusalaseid projekte, kuid hetkel on kõige laiemat kõlapinda pälvinud just see kõige humoorikam töö (eks muudest ettevõtmistest kuulete järgmine kord).

Igaljuhul - kui külastate etendusi, andke tagasisidet, kritiseerige, andke nõu, sest me tahame alati VEEL PAREMAKS SAADA. Kunagi ei tea, millises tagasisides uus nali peitub.
Ja lihtsalt info mõttes, et ühe sellise projekti loomise-ettevalmistamisega tegeleme me 6-8 kuud, sõltuvalt sellest, kui kaugelt on vaja alustada.

Ja seekord on meil paadis ka partnerid, kes meiega samu väärtusi kannavad - A Le Cog pani vana armsa limonaadi klaaspudelisse, Reet Aus varustab meid taaskasutusriietega ja Skoda sõidutab gaasiautoga - ikka väiksema jalajälje nimel. Me igaüks saame teha valikuid, mis vähendavad meie jalajälge siin planeedil.

Birgit Kermes
Vikerraadio postituse ja järelkuulatava saatelõigu leiad siit:
https://www.facebook.com/vikerraadio/photos/a.162630613359/10157447500863360/

Vanemad sissekanded