POINT
Power-up counter: jõustatud 45305 inimest!
Antud 100 etendust, läbitud 23724 kilomeetrit.

Tõnis Niinemets VALIJAKAITSEAMET

09.11.2017 10:10 / Tõnis Niinemets
Nüüd on see vist käes!





Viimaste valimiste valguses tundub, et käes on ajajärk, kus poliitikast on lõplikult kadunud igasugune eetika. Riigimehelikkus, põhimõtted ja selgroog on minevik, sest neist ei ole poliitikule mingit otsest kasu! Poliitikud ei viitsi enam isegi varjata, et kõik mis tulevikus teha võiks, on seotud isikliku kasuga, mitte sooviga midagi ühiskonnale anda ning olla valija teenistuses.

Kolmesõnaga - mind ei koti.  Kahesõnaga - kõik müügiks.  Ühesõnaga - masendav. 

Aivar Riisalu käigud tõestavad, et poliitika on nüüdsest toode või teenus, mida saab edukalt vahetada raha vastu… 

Olgu! See on siis see uus normaalsus! Lepime sellega!

Kuid siis on ju meist, valijatest saanud tarbija ning sel juhul peab meil, tarbijatel, olema ka rahulolematuse korral õigus toode 14-päeva jooksul tagastada. Nagu netikaubanduses. 

Ostad Tupperware kausid, aga värv ei meeldi, siis saad ju selle ümber vahetada. 14 päeva on aega, aga sul on see võimalus. Teeks siis poliitikutega sama. Kui näed peale valimisi, et no nii vale valik on sattunud etteotsa, siis saad selle poliitiku ümber vahetada mõne sobivama vastu.
Ja veel peaks olema ka selline organisatsioon nagu Valijakaitseamet. See toimib nagu Tarbijakaitseamet.  Praegu oleme olukorras, kus avastades et poest ostetud teksadel on lukk katki. aga ümber vahetada ei saa. Raha on makstud, valikud on tehtud, kaup on käes. Ja oledki sunnitud käima püksilukk lahti. See ei ole ju kellelegi kena vaatepilt.  Nii, et teen kohe julgelt algust. Aivar Riisalu, kutsun sind tagasi. Mina , Tallinna valijana, Sind abilinnapeaks ei taha ja ei valinud ka. Ja tuleb välja, et ka Tartu ei tahtnud. Olgu sa meie mees või kelle mees tahes…. Mis on ju nagu selge signaal, et .... tee midagi muud. Miks mitte minna jõulutuurile. Mine tea kas lumi ikka tuleb maha, seega jõulumeeleolu on kõigile vaja. Ohutut teelolekut. Ja kui näed hädasolijat siis ikka aita. Nagu Sindki aidati…

Teie Tõnis Niinemets. 

Vanemad sissekanded